Mer än bara flyttstädning


Vi är en städfirma som åtar oss alla tänkbara uppdrag inom städning. Oavsett om det handlar om att du som privatperson behöver hjälp med regelbunden städning i ditt hem i Malmö eller om ditt företag i Helsingborg behöver professionell kontorsstädning så är vi företaget för er. Vi anpassar oss alltid efter kundernas behov och vår flexibilitet är också vår styrka. För oss så spelar det ingen roll hur stort uppdrag det handlar om eller om det handlar om en mer regelbunden insats eller om ett akutjobb: vi levererar alltid.

All vår personal utbildas löpande och håller högsta klass. Personalen är vår styrka och det är tack vare dem som vi nått den position vid idag har. För oss är det givet att erbjuda utmanande arbetsuppgifter, schyssta villkor och möjligheter till att göra karriär inom företaget. Som kund så kommer du att möta städare som verkligen är dedikerade uppgiften och som alltid anpassar sig efter dina önskemål, krav och behov.

En annan sak som skiljer oss från andra städföretag är att vi arbetar utan bindningstider. Du som kund kan välja att avsluta ditt avtal med oss utan att behöva vänta i flera månader. Du kan även pausa tjänsten. Det här ger dig en trygghet och för oss så innebär det att vi alltid arbetar lite hårdare än alla andra. Vi är trygga med att vi alltid kan leverera jobb av högsta kvalitet - jobb som hela tiden förlängs. Därför behöver vi heller inte bindningstid.

Som en annan extra trygghet för dig som kund så finns även vår Nöjd-Kund-Garanti. Den innebär konkret att du kan anmärka på någonting och få detta åtgärdat inom 24 timmar. Är du - mot all förmodan - missnöjd med exempelvis en flyttstädning i Lund så åtgärdar vi detta så fort som möjligt. Målet är alltid nöjda kunder!

noggrann rengörning inför flytt

Vilka tjänster kan du anlita oss för?

Här nedan följer ett litet axplock av vad vi erbjuder utöver flyttstädning och vad du kan anlita oss för. Hittar du inte den specifika tjänst du söker så är det bara att kontakta oss. Vi kan säkerligen hjälpa dig!

  • Hemstädning: Hemstädning är en av våra mest populära tjänster och det är lätt att förstå varför. Idag lever vi mer uppskruvade liv. Våra livspussel har fler bitar som är svårare att passa in i varandra. Hemstädning i vår regi ger mer tid över till annat och skapar fler luckor i schemat. Vi arbetar alltid efter dina önskemål och vi är väl medvetna om att det handlar om ditt hem. Du ska känna trygghet. Samtliga våra anställda arbetar med ID-kort och du får givetvis även en möjlighet att lära känna städaren innan. För oss är det även en självklarhet att samma städare återkommer om det handlar om mer regelbunden städning. Och: i samband med en städning så skrivs ett sekretessavtal som förbjuder städaren att ge information till tredje part om hur ditt hem ser ut, vad som finns där och om all annan information. Vi har även arbetat fram säkerhetsrutiner för nycklar och larm.
  • Kontorsstädning: Ett välstädat kontor ger ett mervärde. Dels så höjer det prestationen hos de anställda. Man arbetar bättre i en miljö man trivs i och man trivs bättre då det är rent. Enkel logik. Dels så handlar det även om att erbjuda kunder, affärskontakter och potentiella investerare ett gediget intryck. Har man rena lokaler så visar man också att man är ett seriöst företag. En annan fördel med regelbunden kontorsstädning är att den håller sjukdomar borta. Hur många sjukskrivningar har ni varje år, hur mycket kostar dessa och hur många kan förhindras av vår gedigna kontorsstädning? Vi anpassar oss alltid efter era behov. Kontor innehåller känslig utrustning, dyrbara maskiner och dokument som inte får hamna i fel händer. Våra anställda har utbildning i hur man städar i mer känsliga miljöer och samtliga arbetar med ID-kort så att det går att följa upp vem som genomfört städningen. Vi städar så att det syns på rätt sätt och utan att arbetet på ert företaget påverkas negativt.
  • Storstädning: Någon gång per år så är det läge att genomföra en riktig storstädning. Någon gång per år så krävs en riktigt jobbig insats som tar mycket tid och kraft i anspråk. Sant är att en storstädning bör genomföras, men lika sant är att du inte behöver göra mer än att fylla i formuläret du hittar här på sidan. Vi har lång vana av storstädningar hos både privatpersoner och hos företag. Oavsett hur mycket som ska städas - och vad - så kan vi hugga in. Vi avsätter alltid tillräckligt med personal för att utföra jobbet inom den tid vi kommit överens om. Ta chansen att rensa ut och städa bostaden från grunden!
Noggrann, prisvärd flyttstädning